Teater: Vinterkriget - here we go again

Evenemangsplats:Lilla Teatern, Georgsgatan 30, Helsingfors
Region:Mellannyland
Börjar:7.2.2018 18.00
Anmälningstiden slutar:05.01.2018 23:59
Maximala antalet deltagare:30
Anmälda:19

Mitt i vintern, onsdagen den 7 februari, ser vi Sara Ehnholm Hielms prisbelönta satir Vinterkriget – here we go again på Lilla Teatern.

Pjäsen är sitt namn till trots inte en krigsskildring. Genom att placera vår tids ledarskapsstrategier i en krigstida korsu, tecknar författaren en skarp bild av ett hundraårigt Finland.
”Saras text är knivskarp med hög igenkänningsfaktor, och satiren träffar mitt i prick. När den nya ledningstrojkan försöker styra kriget genom att ändra i organisationen, hitta nya kundgrupper och maximera vinsten känner vi igen rövarkapitalismens sanna natur”, säger föreställningens regissör Arn-Henrik Blomqvist.

Vinterkriget – here we go again är en enaktare och räcker en dryg timme. På scenen ser vi Peter Kanerva, Linda Zilliacus, Kris Gummerus, Sanna Majuri, Joachim Wigelius, Pia Runnakko och Alex Holmlund.

Läs mera på on pjäsen på teaterns hemsida.

Efter föreställningen serveras förfriskningar och tilltugg i Klubb Orfeus. Vi kommer att inbjuda en eller flera av dem som medverkat i pjäsen att besöka oss i klubben och som det ser ut nu så har Sara Enholm Hielm lovat ställa upp. Man kan delta i endera eller i båda deltillställningarna.

Pris:
- teaterbiljett € 34,- / person
- tillställning efter teatern på Klubb Orfeus € 16,- / person.

Sista anmälningsdag 5.1.2018. Anmäl dig via anmälningsfunktionen nedan. Anmälning är endast giltig om inbetalning skett.

Vid frågor kontakta teaterinfo@tfif.fi, 040-588 6650.

Anmälningstiden har gått ut