Teaterboulage sommarteater "Vem tar vem?"

Evenemangsplats:Råttis restaurant och Lillholmen i Pargas
Målgrupp:Alla TFiF och DIFF-medlemmar med avecer
Region:Åboland
Börjar:29.6.2017 16.30
Anmälningstiden slutar:11.06.2017 23:59
Maximala antalet deltagare:30
Anmälda:30

Pizza och teater i Pargas torsdagen den 29 juni

Teaterboulages sommarteater "Vem tar Vem?"

på Lillholmen i Pargas


Kom med oss igen och upplev en teaterkväll på natursköna Lillholmen i Pargas. Snabba på och boka din biljett - de 30 första ryms med.

Torsdagen den 29.6 träffas vi på Råttis restaurant klockan 16.30 för att smörja kråset innan vi går på teater. TFiF och DIFF bjuder på en dricka innan föreställningen och pizzan betalar du på plats. Från restaurangen förflyttar vi oss till paviljongen på Lillholmen för egen maskin. Ifall du inte är sugen på pizza så går det förstås bra att komma direkt till Lillholmen.

Råttis restaurant
Adress Skräbbölevägen 2
21600 Pargas
+358 50 4524049

"Vem tar vem?" klockan 18.30:

”Singelbonden Lasse har gett upp hoppet om att hitta den rätta. Hans kompis anmäler honom till ett TV-program där han ska få hjälp med att träffa den stora kärleken. Innan han vet ordet av invaderas hans bondgård av kärlekskranka fruntimmer, ett stressigt TV-team, en orkester och en kastrull med köttgryta. Kan man verkligen träffa den rätta via ett dejtingprogram … ?”

En kärleksfull komedi kryddad med nyskrivna schlagers! Manus och sångtexter av Daniela Franzell och musik av Riddo Ridberg.

Lillholmen
Tervsundsvägen 31
21600 PARGAS
5 km från Pargas centrum

Biljettpris:
- vuxen 22€
- barn och studerande 16 €

Ifall du har frågor kontakta Mia Adolfsson, mia.adolfsson@tek.fi, 040 574 6668


Urpremiär efter midsommar, den 27.6.
Regi: Franzell & Ridberg
Scenografi: Minna Ihalainen
Dräkter: Alexandra Wärn
Mask och frisyrer: Karolina Valkama

På scen: Sam Sihvonen, Anna Lindström, Elin Söderholm, Sanne Jahnsson, Frida Lassus, Skini Lindgård, John Lassus, Erja Lindell, Ritva-Leena Ehrnström, Jonny Randström, Yngve Sjöblom, Ida Ridberg, Daniela Franzell, Riddo Ridberg, Anton Mattsson, Axel Mattsson. Orkester: Ida Wahtera, Anton Elmvik, Oliver Tschernij, Julia Andersson, Matti Ridberg, Rebecka Pahlman.


Teaterboulage är den enda i hela Åboland som uppför sommarteater på svenska, och har gjort det kontinuerligt sedan 1997. Vem tar vem? blir den 21. sommarpjäsen sedan starten.

Evenemanget är fullbokat