TeatervännernaNjut av teater i TFiF DIFF sällskap!

Denna webbplats är till för att TFiF och DIFF-medlemmar, som är intresserade av att gå tillsammans på teater i Helsingfors, ska kunna informeras och påminnas om kommande evenemang och också kommunicera om valet av repertoar.
För ändamålet upprätthålls en e-postningslista kallad teaterinfo. Du kan anmäla dig till listan och avanmäla dig från densamma per e-post till teaterinfo@tfif.fi. Att du är med på listan syns som ett medlemskap i intressegruppen Teatervännerna bland dina personuppgifter på webben (Min sida, kräver inloggning).


Gruppbiljetterna bör i de flesta fall bokas och betalas en dryg månad före föreställningen. Med erhållna grupprabatter, som i regel fås med mera än 20 anmälda, (del)finansieras en gemensam förfriskning i samband med föreställningen.
En bokning är giltig då biljetten betalats. Efter det går det inte att avbeställa men biljetterna kan vid behov sättas på nytt till försäljning i evenemangskalendern eller per e-post erbjudas åt andra vars namn finns på e-postningslistan.


Bekanta dig med teatervännernas verksamhetsberättelse 2015